Blogi

 

Kanavointi 5.4.2023

 

Sielusi on paljon enemmän kuin koskaan pystyt kuvittelemaan. Se on ikuinen osa maailmankaikkeutta.

 

 

Yhdisty sielusi viisauteen ja rajattomuuteen ja ole enemmän kuin mitä uskallat edes toivoa. Sielusi on sinä, todellinen sinä, ikuisesti täynnä totuutta, valoa ja rakkautta ja korkeampaa energiaa kuin fyysisesti täällä pystyy ilmenemään. Ota vastaan totuus siitä kuka todella olet tämän maailman rajallisuuden keskellä, näe rajattomuus sen kautta ja kaikki mahdollisuudet joista et edes osannut uneksia.

 

Todellakin ihmisenä voitte luoda kaiken todellisuuden juuri sellaiseksi kuin haluatte. Yhdessä olette luoneet tämän planeetan sellaiseksi kuin se nyt on. Luokaa se yhdessä myös paremmaksi. Nyt on suuri muutoksen aika, jota monet ovat jo odottaneet. Muutoksen aika ei koskaan ole helppoa ja siihen liittyy paljon myös negatiivisten asioiden esiin nousua. Olkaa vahvoja yhdessä, yhdessä jaksatte ja yhdessä pystytte paljon enempään.

 

On aika antaa valosi loistaa kirkkaampana kuin koskaan ennen. Valosi sytyttää myös muita ja tuo rohkeutta olla oma itsensä näkyvästi ja totuudellisesti. Vain siten maailma voi muuttua. Jokaisella on oma tehtävä siinä, oma elämä, omat läheiset, oma ympäristö. Kuin ympyrä, joka laajenee ja luo uusia laajenevia ympyröitä joka puolelle.


Luota siis itseesi ja ole rohkea. Jos haluat kulkea valon tietä, kulje.