Energiahoito kaukohoitona

Lempeän tehokasta energiahoitoa korkeilla taajuuksilla. Hellitä hetkeksi energioiden eheytettäväksi ja voimaannuttavaksi.

Energiahoito puhdistaa energioita, avaa energiatukkeumia ja näin voimistaa energianvirtausta kehossa.

 

Energia virtaa meissä kaikissa luonnostaan. Useimmilla aikuisilla energiankierto on kuitenkin heikentynyt esim. kiireen, stressin, tunnelukkojen, negatiivisten ajatusmallien tai sairauden vuoksi ja myös ympäristön energia vaikuttaa meihin. Vaikka mitään erityisiä sairauksia tai ongelmia ei olisikaan, hoito rentouttaa, auttaa kuuntelemaan itseään ja antaa lisää elinvoimaa.

 

Hoidon aikana hoitaja toimii kanavana korkealle energialle. Energiajärjestelmä mm. puhdistuu ja tasapainottuu sekä täyttyy uudella puhtaalla energialla, juuri sellaisella kuin sillä hetkellä hoidettavalle on tarpeen. Vaikutukset saattavat ilmetä lukuisin tavoin. Niitä ovat mm. kipujen ja sairauksien väheneminen, lisääntynyt hyvän olon tunne, stressin väheneminen, läsnäolo, parempi unenlaatu, tasapainoisempi ja rauhallisempi mielentila, energisyyden kasvu...

 

Olen tehnyt hoitoja ja energiaharjoituksia pitkään, jonka takia hoito on voimakas ja lyhyt aika riittää hyvin ja yleensä myös pitkäksi aikaa. Jokaiselle ja joka kerta kokemus on erilainen. Hoito on erittäin rentouttava ja stressiä poistava.

 

Kaukohoidon voit vastaanottaa helposti kotonasi tai missä tahansa oletkin ja jäädä rentoutumaan tai nukkumaan heti hoidon jälkeen.

 

Hinta 35 € / 20 min

 

Energiahoitoa kannattaa kokeilla esimerkiksi:


✨ Puhdistamaan energioita ja keventämään olotilaa
✨ Rentoutuaksesi syvemmin
✨ Energisyyden lisäämiseen ja jaksamiseen
✨ Stressitilasta nopeaan poispääsyyn
✨ Kiputiloihin
✨ Sairauksiin tai vammoihin
✨ Fibromyalgiaan, kolmoishermosärkyyn tms. sairauteen tai kiputilaan, johon ei tunnu löytyvän hoitoa ja helpotusta
✨ Suruun, tunteiden kohtaamiseen ja puhdistumiseen
✨ Maadoituksen ja oman voiman vahvistamiseen
✨ Sydänyhteyden ja läsnäolon löytämiseen
✨ Ylempien chakrojen ja tietoisuuden avautumiseen
✨ Intuition voimistamiseen
✨ Tuomaan voimia ja rohkeutta elämänmuutoksiin
✨ Koska siitä tulee ihana olo

 

Kokeiluehdotukset eivät perustu virallisiin tutkimuksiin.

Energiahoidosta on kuitenkin jo tehty tutkimuksia lupaavin tuloksin. Mm. yksi opettajistani Charlie Goldsmith on tehnyt tutkimusta ja säännöllistä yhteistyötä lääkäreidenkin kanssa.

Muita tutkimustuloksia löydät täältä.

 

Asiakaspalautteita:

 

”Iso kiitos hoidosta.❤️ Pitkästä aikaa sain nukkua yön ilman särkylääkkeitä.”
-Helena-
 
”Gradun kirjoittaminen oli jo niin stressaavaa etten pystynyt kunnolla ajattelemaan ja nukkumaan ja saanut sitä enää etenemään. Rentouduin totaalisesti hoidon aikana mitä en olisi ikinä uskonut. Hoidon ja kunnon yöunien jälkeen löysin taas voimia ja selkeyttä jatkaa. Kiitos!”
-Anne- 

 

”Olin todella hämmästynyt, kun pitkään vaivannut olkapää parani yhdellä energiahoidolla. Monta hoitajaa oli yrittänyt korjata sitä fyysisillä hoidoilla ilman tuloksia ja tässä hoidossa siihen ei edes koskettu.”
-Hannu-
 
”Yksi energiahoito muutti elämäni. Jätin pitkäaikaisen työn, perustin yrityksen ja aloin nähdä elämää uudella tavalla. Se oli ensimmäinen energiahoitoni ikinä.”
-Minna-