Enkelihoito etähoitona

Haluatko kokea enkeleiden eheyttävän ja rakastavan läsnäolon, yhteyden itseen ja hyvin korkeiden energioiden tuoman keveyden tunteen?


Enkelihoidon aikana saatat saada vastauksia kysymyksiisi ja uusia ideoita. Joskus ne tulevat tietoosi heti ja joskus myöhemmin unen, kävelylenkin tms aikana. Ne voivat tulla myös jonkin ihmisen, kirjan tai tv-ohjelman kautta, johon "satut" kiinnittämään huomiosi. Tai kenties uusia mahdollisuuksia avautuu yllättäen.

 

On yksilöllistä miten enkeliyhteys koetaan. Jotkut saavat jo hoidon aikana viestejä tai kuvia ja erilaisia tuntemuksia. Jotkut taas kokevat lähinnä syvän rentoutumisen ja rauhan ja kevyemmän olotilan. Hoidon aikana vahvistunutta yhteyttä voit keskittyä ylläpitämään myös itseksesi.

 

Enkelihoito aloitetaan ohjatulla rentoutumisella, joka avaa auran korkeampia tasoja ja auttaa mieltä hiljenemään. Sen jälkeen ohjaan sinut korkeammalle värähtelytasolle ja enkeliyhteyteen energioideni tukemana. Koko hoito tehdään intuitiivisesti hyvin korkealla energialla. Toimin hoidon aikana lähinnä kanavana ja värähtelytaajuuden nostajana, jotta enkeleiden on helpompi tulla auraasi ja sinun kokea tämä yhteys. Enkelienergia on hyvin eheyttävää ja täynnä rakkautta, lempeyttä ja hyväksyntää.

Enkelihoito tehdään videoyhteyden (tai puhelimen) kautta.

 

Hinta: 77 € / 60 min

 

Hiljaisuudessa kuulet sydämesi äänen ja minne se haluaa sinut johdattaa.