HINNASTO HOIDOT KURSSIT YHTEYSTIEDOT  
 


HOIDOT

ENERGIAHOITO

Energia virtaa meissä kaikissa luonnostaan. Energiahoito puhdistaa energioita, avaa energiatukkeumia ja näin voimistaa energianvirtausta kehossa. Useimmilla aikuisilla energiankierto on heikentynyt esim. kiireen, stressin, tunnelukkojen, negatiivisten ajatusmallien tai sairauden vuoksi ja myös ympäristön energia vaikuttaa meihin. Vaikka mitään erityisiä sairauksia tai ongelmia ei olisikaan, hoito rentouttaa, auttaa kuuntelemaan itseään ja antaa lisää elinvoimaa.

Hoidon aikana hoitaja toimii kanavana korkealle energialle. Energiajärjestelmä mm. puhdistuu ja tasapainottuu sekä täytyy uudella puhtaalla energialla, juuri sellaisella kuin sillä hetkellä hoidettavalle on tarpeen. Vaikutukset saattavat ilmetä lukuisin tavoin. Niitä ovat mm. kipujen ja sairauksien väheneminen, lisääntynyt hyvän olon tunne, stressin väheneminen, läsnäolo, sydämen avautuminen, voimakkaampi sieluyhteys, parempi unenlaatu, tasapainoisempi ja rauhallisempi mielentila, energisyyden kasvu… Jokaiselle ja joka kerta kokemus on erilainen. Hoito on erittäin rentouttava ja stressiä poistava.

Hinta: 60 € / 1 h    


INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta on syvästi koko kehoa rentouttava ja stressiä poistava hoito. Hoito mm. helpottaa lihasjännityksiä, lisää veren ja lymfanesteiden kiertoa, parantaa aineenvaihduntaa ja kuona-aineiden poistumista. Hoito vaikuttaa koko kehon tasapainoon ja auttaa parantamaan fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia. Yleensä olo on hoidon jälkeen huomattavasti rauhallisempi ja virkistyneempi.
Lisää tietoa intialaisesta päähieronnasta.

Hinta: 45 € / 40 min     120 € / 3 hoitokertaa


REGRESSIOTERAPIA

Regressioterapiassa asiakas ohjataan katsomaan menneiden elämien tapahtumia tai tämän elämän aikaisempia tapahtumia. Regressioterapian avulla päästään käsiksi erilaisten pelkojemme, ahdistuksen, ongelmiemme ja sairauksiemme alkusyihin, jotka ovat menneisyydessä. Tuomalla nämä tapahtumat tietoisuuteemme voidaan ymmärtää mistä ongelmat johtuvat ja työstää asioita tarpeen mukaan.
Regressioterapia aloitetaan syvärentoutuksella. Sen jälkeen asiakas ohjataan katsomaan menneitä tapahtumia. Terapia tehdään täysin asiakkaan ehdoilla. Terapeutti on auttamassa ja ohjaamassa mm. erilaisin kysymyksin.

Hinta: 80 € / 75-90 min


Sydämellisesti tervetuloa!

Puh. 050-433 0338 / Inna Akkila
Voit varata ajan myös tekstiviestillä (puhelin on useimmiten äänettömänä).Hyvinvointipiste Aurinko      Säästöpankinranta 4   00530 Helsinki      puh. 050-433 0338