Tervetuloa sivuilleni!

Meditaatio, jooga, energiahoidot, itsensä kuuntelu ja kehittäminen ovat olleet vahvasti osa elämääni jo yli 20 vuoden ajan.

 

Asun rauhallisella maaseudulla, jonne olen muuttanut Helsingistä. Luonto, läsnäoloa, sydänyhteys ja suloiset koirani ovat voimaannuttavaa arkeani. Olen käynyt läpi lukuisia koulutuksia, elämän oppeja ja kokemuksia. Luovuin 20 vuotta sitten kiireisestä kirjanpitäjän työstäni, hellitin, keskityin sydänyhteyteen, avauduin energioille, henkiselle polulle ja ihmisten auttamiselle.

 

Energiahoitotapani on pääosin intuitiivinen ja olen myös käynyt monia koulutuksia. Ominaisuuksiini kuuluu mm. voimakkaat energiat, korkeat energiataajuudet ja kyky ymmärtää monenlaisia, hyvin rankkojakin, elämänkokemuksia.


Valmennukseni ovat sydämellisiä, kuuntelevia ja lempeän voimakasta muutosta tuovia. Välitän aidosti ja teen aina parhaani. Ymmärrän mielen toimintaa ja esteitä, manifestointia ja monenlaisia elämänkokemuksia. Valmennuksissani pystyn yhdistämään kaikki ominaisuuteni, laajan kokemukseni, koulutukseni ja ymmärrykseni tehokkaasti yksilöllisiin tarpeisiin.

 

Kun voi hyvin, on vaivatonta olla läsnä tässä hetkessä, kuunnella itseä ja tehdä parempia ja rohkeampia valintoja. 

 

Sydämellisesti tervetuloa matkalle kohti energisempää, vapaampaa ja omanlaisempaa elämää!


Inna Akkila  🤍

 

 

Hiljaisuudessa kuulet sydämesi äänen ja minne se haluaa sinut johdattaa.